Gaziosmanpaşa Üniversitesi Ana Sayfası   


Anabilim Dalı Menüsü



Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı (ORTAK)
 
Tanıtım

Gıda Mühendisliği lisansüstü programı; Gıda Bilimleri (Gıda Kimyası ve Gıda Mikrobiyolojisi) ve Gıda Teknolojisi (Et Teknolojisi, Meyve Sebze İşleme Teknolojisi ve Fermantasyon Teknolojisi) Anabilim Dallarından oluşmaktadır. Bu iki Anabilim Dalında toplam 7 Öğretim Üyesi, 1 Uzman ve 3 Araştırma Görevlisi görev yapmaktadır. Gıda Mühendisliği bölümü bünyesinde araştırma ve uygulamaya yönelik olarak, 7 adet araştırma ve 1 adet uygulama laboratuvarı bulunmaktadır.

   

Gaziosmanpaşa Üniversitesi

60150 Tokat / TÜRKIYE, Tel:+90 356 252 1616, Tasarım: Bilgi İşlem Daire Başkanlığı [Web Grubu], 2012© Tüm Hakları Saklıdır.